© Taksi Timo Niemi

Puh: 040 130 33 00
 

Rukkilanrinne 2 C 23

00410 HELSINKI

Ota yhteyttä
  • Grey Facebook Icon

Taksi Timo Niemi

 

Olemme yksityinen taksiyhtiö, ajamme normaalin taksiajon lisäksi mm. VIP ajoja, hääauto ajoa jne.

 

Ajamme pääsääntöisesti Helsingissä normaalia ”tolppa-ajoa” mutta meidät voi tilata ajamaan esim. VIP ajoa, taksista poistetaan kaikki ulkoiset taksiin liittyvät merkit, kuten mainokset, taksikupu, jne..

 

Autona meillä on musta edustustason e-sarjan Mercedes-Benz, kuljettaja on pukeutunut asianmukaisesti, ja on palvelualtis.

 

Hinnoittelumme on kilpailukykyinen, olemme normaalissa taksiajossa hieman edullisempi kuin perinteinen taksi, VIP, hääajot, ja muut sopimusajot sovimme aina etukäteen asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

 

Autossamme on mittalaitediregtiivin vaatimukset täyttävä taksamittari, Mitax-400, sekä maksukorttipääte, maksuvälineinä meillä käy käteisen lisäksi Visa, Visa debit, Electron, Mastercard, sekä Taksiliiton Taksikortti.

Kyydistämme saa aina virallisen kuitin, vakavaraisille ja vähintään kaksi vuotta vanhoille yrityksille voimme myös toimittaa laskun (VIP ajoista) 14 vrk:n maksuajalla.

 

Tällä hetkellä toimintamme rajoittuu pääsääntöisesti viikonloppuihin, arkisin ajamme aikaisin aamulla ja illalla, mutta joulukuusta 2018 pystymme tarjoamaan palveluita arkisin myös muihin kellonaikoihin.

 

Joulukuuhun asti toiminta-aikamme ovat seuraavat:

 

Arkisin:

klo. 04.00- 07.30 sekä klo.16.30-22.00

 

Viikonloppuisin pystymme ajamaan sopimuksen mukaan mihin kellon aikaan tahansa.

 

Meillä hymy kuuluu palvelun hintaan, eli aika rennolla otteella työtä tehdään, hyppää kyytiin ja nauti matkasta.

 

 

Timo Niemi

Yrittäjä